صلاحي تأکيد کرد: تکيه بر اقتصاد نفتي و اين موضوع که نفت و مزاياي آن هميشگي است زمينه ساز بي توجهي به مزاياي منحصر به فرد صنايعدستي شد.
وي با بيان اينکه توجه به اقتصاد غيرنفتي پيش از اين بايد مورد تأکيد قرار ميگرفت، اظهار داشت: عرصه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي بهترين فرصتها را براي سرمايه گذاري در عرصه اقتصاد غير نفتي برايمان ايجاد ميکند.
استاندار خراسان رضوي افزود: بسياري از کشورهايي که از زمينههاي گردشگري خاصي نيز برخوردار نيستند امروز در عرصه صنايعدستي از کشور ما پيشي گرفتهاند.
صلاحي تصريج کرد: استان خراسان رضوي به تنهايي به لحاظ گردشگري طبيعي و ويژگيهاي فرهنگي در کشورمان بي نظير است که امروز ميتوانيم به خوبي از شرايط موجود استفاده کنيم.
وي با اشاره به اينکه سالانه بيش از 25 ميليون زائر به اين استان سفر ميکنند، گفت: صنايعدستي و هنرهاي سنتي و به ويژه منابع عظيم سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي ميتواند به عنوان بهترين سوغات در اختيار گردشگران قرار گيرد.
به گفته اين مقام مسئول برگزاري همايش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي نقش موثري در بررسي علمي و تخصصي ذخاير شناخته شده سنگهاي قيمتي، جايگاه آنها در رشد و توسعه کشور و چگونگي بهره برداري از آنها خواهد داشت.
استاندار خراسان رضوي يادآور شد: در دنيا بيش از يکصد نوع سنگ قيمتي و نيمه قيمتي موجود است که شايد امروز از مزايا و نحوه بهره برداري از آنها اطلاع نداشته باشيم که اميدواريم در سايه برگزاري چنين برنامههايي روزي برسد که نهايت استفاده را از اين گنجينههاي ارزشمند داشته باشيم.
111/
انتهای پیام/